2e jeugdschaatswedstrijd 6 maart 2016 verreden

2e  Jeugdschaatswedstrijd 6 maart 2016

Zondagavond mochten 6 van jullie weer een wedstrijd rijden !! Voor Bo, Mea en Skah was het hun allereerste wedstrijd, best wel spannend voor jullie ! Skah en Anni reden 2x een goede 100 meter, met zelfs een 4e plaats voor Anni !!P1020461

Skah mocht vervolgens nog een minimarathon van 2 ronden rijden. Ze heeft goed en snel gereden op de marathon, super gedaan!

Daarna mochten Rens, Bo, Mea en Jurre de 100 meters rijden. Jullie hadden er erg veel zin in, maar waren wel een beetje zenuwachtig. Na nog even wat startjes geoefend te hebben met Connor, mochten jullie aan de bak. Ondanks de zenuwen hebben jullie hele snelle tijdn gereden en hebben jullie ons daarmee weer flink verrast!

P1020500

Rens en Jurre mochten vervolgens de minimarathon van 3 ronden rijden. Jullie reden vanaf het begin op de 4e en 5e plaats, maar gingen op het laatste rechte stuk versnellen en maakten het nog heel erg spannenend, maar wonnen de zilveren P1020479en de bronzen medaille! Dat kwam toch door de patat met kipsaté, Rens !

Mea, Anni en Bo reden ook een minimarathon van 3 ronden. Helaas voor Anni ging ze onderuit, maar je reed de marathon gelukkig wel uit! Vo Mea  en Bo was het de eerste marathon die jullie reden, wat jullie heel goed hebben gedaan!

Ontzettend bedankt dat jullie allemaal mee wilden doen, wij hebben een hele leuke en gezellige avond gehad met jullie, jullie waren een leuk team!

Mieke, Anneke, Connor en Jesse

P1020507