6 november eerste kienavond van het seizoen.

IJSCLUB  ORGANISEERDE……………!

Kienen op 6 november 2015

De eerste kienavond van de drie van het nieuwe seizoen was op vrijdag 6 november 2015. De avonden worden korter en de winter is op komst en iedereen had er weer zin in.
Er waren wel 98 kieners in het altijd gezellige en warme Bantam.

We genoten weer van het heerlijke kopje koffie met een koek en later nog twee lekker hapjes namens de IJsclub. Onze kienmaster Ed Noordeloos met aan zijn zijde  Piet Meissen afgewisseld met Jeroen Sinnige  waren weer weergaloos snel vanavond en lieten de kienballetjes weer rollen.

Met 9 rondes en 4 levensmiddelenkarren waren er weer hele mooie prijzen te winnen.

De winaars van de karren waren:

1e kar – Mevr. Nannings
2e kar – Aniska Sinnige
3e kar – Mevr. Hansen
4e kar – Mevr. van Veen

De gratis sta-ronde in de pauze werd dit keer door Annet Brieffies gewonnen. Zij vertrok met een mooie grote gevulde levensmiddelenmand.

Ook deze keer werden de kienkarren weer medegesponsord door Albert Heijn Hoogkarspel

Iedereen bedankt voor de gezellige kienavond en tot 8 Januari 2016 !!!

Noteer alvast in uw agenda!!
de datums voor het nieuwe kienseizoen

8-1-2016
4-3-2016