Bianca-IJsclub

In het dagelijks leven ben ik docent op het Horizoncollege. Daarnaast zit ik graag op de racefiets en mountainbike of ben ik aan het schaatsen of skeeleren. Mijn 2 dochters zitten beiden op het jeugdschaatsen bij ijsclub Hoogkarspel. Zodoende ben ik als begeleider bij het jeugdschaatsen begonnen. In 2013 schaatste ik op de Weissensee en werd mij gevraagd of een functie in het bestuur niet iets is voor mij… Met veel plezier ben ik nu bestuurslid. De dikke bandenrace (voor de jeugd tijdens de wielerronde) en het jeugdschaatsen vind ik de mooiste activiteiten. Wat ik ontzettend leuk vind is mijn eigen enthousiasme over het schaatsen, over te dragen aan kinderen bij het jeugdschaatsen!gezegd en sindsdien ben ik met veel plezier bezig voor de club, eerst als penningmeester, en vanaf 2010 als voorzitter. We werken met een fantastische club met bestuursleden en vrijwilligers die de IJsclub Hoogkarspel een warm hart toedragen. Gewoon hartstikke leuk om te doen.