Meindert-Homan

In 1991 ben ik bij het bestuur gekomen, als bouwvakker had je toen nog vorstverlet en bij de baan kon je klaverjassen in het oude keetje. Altijd gezellig. Ik heb meegeholpen aan de bouw van het clubgebouw en hielp ook mee met de organisatie van de ijsclubveiling daarvoor. Het bestuur van toen is helemaal gestopt en er zijn ondertussen meer bestuursleden bijgekomen en aanmerkelijk verjongd. Bestuurlijke verandering is dat we nu met commissies werken en dus ieder zijn taken heeft. Ik ben al die jaren de “rommelaar” van de ijsclub en verzorg het onderhoud van de baan, de machines en het gebouw. ’t Allerleukst is het nazitten nadat de baan geprepareerd is (het scheurendichten) en machinaal het sneeuw verwijderen. Ook de schaatsdisco wordt erg goed bezocht en brengt veel volk en gezelligheid op de baan.