GRATIS SCHAATSEN ALLE LEDEN 28 FEBRUARI

ALLE LEDEN van IJsclub Hoogkarspel mogen

GRATIS schaatsen op kunstijsbaan DE WESTFRIES

op zondag 28 februari 2016

Helaas deze winter alweer waarschijnlijk geen natuurijs. Daarom heeft het bestuur van ijsclub Hoogkarspel besloten om alle leden, ook donateurs, van IJsclub Hoogkarspel de mogelijkheid te geven om GRATIS te schaatsen op de kunstijsbaan “de Westfries”in Hoorn.

Kom lekker schaatsen!!                                                                                                                                                    Neem je ijsclubkaart of donateurskaart mee.

Wanneer: Zondag 28 februari                                                                                                                                          Hoe laat: Tussen 13.00 en 14.00 uur staan bij de kassa bestuursleden van de IJsclub om je te verwelkomen.
NB!! De 60 meterbaan op middenterrein is gesloten.
Parkeren bij de ijsbaan kost helaas €1,30
We hopen op deze dag veel leden te begroeten op de kunstijsbaan “de Westfries”
Het wordt vast een gezellige middag !!!