Gratis schaatsen op “de Westfries” 8 maart.

schaatsen-Marco-500x333

ATTENTIE ATTENTIE ATTENTIE

VOOR JEUGDLEDEN VAN DE IJSCLUB HOOGKARSPEL

GRATIS SCHAATSEN OP KUNSTIJSBAAN DE WESTFRIES

OP ZONDAG 8 MAART 2014

Doordat er deze winter helaas niet geschaatst kan worden op de landijsbaan van Hoogkarspel heeft het bestuur van de IJsclub Hoogkarspel besloten om alle jeugdleden (leeftijd van 5/m 17 jaar) van de ijsclub Hoogkarspel de mogelijkheid te geven om een keer  GRATIS te schaatsen op de kunstijsbaan de Westfries in Hoorn.

Wil je daarvan gebruik maken? Binnenkomst op zondag 8 maart tussen 13.00 en 14.00 uur bij de kassa van Kunstijsbaan de Westfries. Neem je ijsclub lidmaatschapskaart mee. Tussen 13.00 en 14.00 uur staan bij de  kassa bestuursleden van de ijsclub om je te verwelkomen.

Ouders of leden vanaf 18 jaar kunnen die dag voor half geld (€ 3,25 p.p.) een entreekaartje kopen.

We hopen veel leden op deze dag te begroeten op de kunstijsbaan de Westfries. Het wordt vast een gezellige middag.

Bestuur IJsclub Hoogkarspel