Foto Weissensee

Met de IJsclub naar de Weissensee in Oostenrijk, wie gaat mee?

De IJsclub Hoogkarspel vindt dat het na 6 jaar tijd is om met een groep schaatsliefhebbers voor vijf dagen naar de Weissense in Oostenrijk te gaan. Ons oog is gevallen op een hotel met een prachtige ligging aan het meer.

Op de Weissensee vinden bij goed weer allerlei schaatstoertochten plaats, inclusief de bekende Elfstedentocht. Naast het schaatsen zijn er ook allerlei andere aciviteiten mogelijk. Zo kan men daar volop wandelen, langlaufen, skiën, een heerlijk terrasje pakken in de winterse zon en uiteraard genieten van het fabelachtige landschap en de prachtige natuur. Bekijk ook eens de website:www.weissensee.nl

Voor de periode van dinsdag 24 januari 2017 tot en met zaterdag 28 januari 2017, hebben we een optie kunnen krijgen op het 4-sterren hotel Nagglershof, welke gelegen is aan het grote meer. Ook aan het reiscomfort is gedacht, want we zullen reizen met een Royal Class touringcar.

Voordat wij definitief zaken gaan vastleggen willen wij echter weten of er voldoende belangstelling bestaat. Het unieke aan deze reis is dat wij met 40 personen aan het meer kunnen zitten waar alle festiviteiten plaatsvinden. Mocht u aan deze bijzondere reis willen deelnemen, dan verzoeken wij u om zich vòòr 15 april 2016 aan te melden.

Op Zoover.nl wordt veelbelovend over het Hotel Nagglerhof gesproken. * “Prima ‘base camp’voor de alternatieve elfstedentocht.” * “Prachtige ligging met uitzicht op deWeissensee en mooie kamers, maar vooral de super service van de mensen in het hotel heb ik echt nog nooit meegemaakt. Niets is teveel en in alles behulpzaam.” * “Als je het over prijs kwaliteit verhouding hebt, ligt hier de kwaliieit ver voor op de prijs.”

U kunt zich aanmelden bij de penningmeester van de IJsclub Hoogkarspel per email: info@ijscluboogkarspel.nl. Vermeldt in uw e-mail uw gegevens, telefoonnummer en met hoeveel personen u wenst te reserveren. Voor verdere informatie kunt u bellen met Theo Onneweer op telefoonnummer: 0228-564432.

Reserveringen worden geboekt in volgorde van aanmelding en VOL=VOL. Om het financieel aantrekkelijk te houden hebben voor 15 april 2016 minimaal 30 aanmeldingen nodig om de reis door te laten gaan. Wilt u deze unieke reis meebeleven, meldt u zich dan nu aan!!!

Reisgegevens
Heenreis: Dinsdag 24 januari 2017(avond) vertrek IJsbaan Hoogkarspel
Verblijf: 3 nachten in Hotel Nagglerhof ***** Prijs per persoon: €500,00 p.p. (touringcar + 3 hotelovernachtingen op basis van half pension met een bezetting van 2 personen op een kamer)
Terugreis: zaterdagavond/middag 28 januari 2017