IMG 20190423 WA0002

Rabobank Clubkas Campagne 2019

Rabobank Clubkas Campagne

Voor de tweede keer houdt Rabobank West-Friesland dit jaar de ‘Rabobank Clubkas Campagne’. Rabobank West-Friesland stelt met deze actie een bedrag van € 350.000,- beschikbaar die de leden d.m.v. stemmen mogen verdelen over de deelnemende clubs.

Vorig jaar hebben wij dankzij jullie stemmen een heel mooi bedrag opgehaald!!!

Dit jaar maken wij opnieuw kans op een bijdrage van de Rabobank als U weer op ons stemt.

Stemmen kan alleen als u lid bent van Rabobank West-Friesland. Als u een rekening heeft bij de Rabobank bent u niet automatisch lid. Of u lid bent kunt u in het Internetbankieren zien onder ‘Uw gegevens’. Ook ontvangt u dan het ledenmagazine ‘Dichterbij’ van de Rabobank.

Lid worden is gratis en er zijn geen verdere voorwaarden of kosten aan verbonden (voor meer informatie klik hier). U moet dan wel een (particuliere) rekening hebben bij de Rabobank en 18 jaar of ouder zijn. Heeft u een gezamenlijke rekening, kunnen zowel u als uw partner beiden lid worden en mag je straks allebei stemmen.

Het stemmen kan van 23 april t/m 14 mei.

Stemt u ook op IJsclub Hoogkarspel? Alvast bedankt!!!