Rondje Hoogkarspel 2015

rennen l

Dit jaar weer een geslaagd “Rondje Hoogkarspel” in samenwerking met SAV

Zoals ieder jaar organiseert de ijsclub Hoogkarspel in samenwerking met SAV (Streker Atletiek Vereniging ) het jaarlijkse rondje Hoogkarspel in de maand april.

Jong en oud doet mee aan deze prestatie loop. Dit jaar waren er ongeveer 150 deelnemers.

De lopers kunnen kiezen om 1,2 3 of 4 rondjes van ieder 2,5 kilometer af te leggen.

Het was best een koude avond, maar het bleef gelukkig droog.

Vol enthousiasme aan de start van het “Rondje Hoogkarspel 2015”. Gewoon hartstikke leuk. Waarom zou je volgend jaar niet meedoen met je klas?

Natuurlijk dank aan alle vrijwilligers die dit evenement weer mogelijk hebben gemaakt.

Bestuur IJsclub Hoogkarspel

LET OP !!!!!!!!!!  zondag 5 juli is er weer de jaarlijkse wielerronde van Hoogkarspel met activiteiten voor jong en oud: Dikke banden race, steenwerpen, skeeleren, optreden Dr. Nuijens en een kofferbakmarkt.  Houd deze dag vrij in je agenda !!!.