Uitslagen tweede kienavond 9-1-2015

kienen

Uitslagen kienavond 9 – 1 – 2015

IJSCLUB  ORGANISEERDE……………  !

Alweer de tweede kienavond van het seizoen op vrijdag 9 januari 2015. Buiten regende het en binnen waren wel 125 kieners in het altijd gezellige en warme Bantam.

We genoten weer van een heerlijk kopje koffie met een koek en later nog twee lekker hapjes namens de IJsclub. Onze kienmaster Ed Noordeloos met aan zijn zijde eerst  Piet Meissen en daarna met Jeroen Sinnige waren weer een dynamisch duo vanavond.

Met 9 rondes waren en 4 levensmiddelenkarren waren er weer hele mooie prijzen te winnen.

De winaars van de karren waren:

1e kar – Michèle Noordeloos
2e kar – Jos Kaarsemaker
3e kar – Mevr. Minée

4e kar – Miriam Kok-Vriend

De gratis  Sta-ronde in de pauze werd dit keer gewonnen door Karin Kaarsemaker. Zij won een grote mand gevuld met levensmiddelen.

De volgende en tevens laatste kiendatum van dit seizoen is op 6 maart en voor de kaartliefhebbers is er op 20 februari weer de jaarlijkse kaartavond van de ijsclub.