skip to Main Content

57e Wielerronde/ 4e BPRS zondag 7 juli 2019

OP ZONDAG 7 JULI OP EN ROND HET RAADHUISPLEIN IN HOOGKARSPEL

10.00 – 17.00      Braderie en kofferbakmarkt van Mikki  

13.30 – 16.00      Jeugdvermaak laat je verrassen.

12.00 – 22.00      Terras, drankje, muziek, foodmarket, demo’s en minikermis

                            Op het plein wordt de horeca verzorgd door Bantam en bij Van Dis is het terras natuurlijk open. Ruud Burger staat er weer met zijn barbecue. Er is weer lekker ijs van Vivaldi,  heerlijke poffertjes, pancakes enzzz enzzz.  

10.30 – 12.00      Wielerwedstrijd heren Sportklasse / Junioren

12.00 – 16.00     In de tent van de IJsclub op het Raadhuisplein: Presentatie / uitleg plannen van de IJsclub Hoogkarspel: realisatie Sportcircuit op de landijsbaan aan de Sluisweg Hoogkarspel.    

12.15 – 13.45      Wielerwedstrijd dames Elite/Beloften/Amateurs/Junioren

12.00 – 13.30      Optreden jubilerend Fanfare en Drumband dr. Nuijens die vast                        en zeker weer een weergaloos concert zal geven.  

12.30 – 14.00      Steenwerpen voor de jeugd groep 3 t/m 8. Finale om 13.50 uur (Aanmelden op het plein en gewoon meedoen.)

13.30                   Optreden van de band Carrasco

De band Carrasco gaat je meenemen van Pop Rock naar Soul; van Pop 70’  naar Pop 00’; van R&B naar Hard Rock. De zangeressen weten wat zingen is met Souhern Drums, Liverpool Bass, Poolside Keys en British Metal Guitar. Een gevoel dat Carrasco wil delen met iedereen. 

15.00                   Optreden van de Woodstockband

De Woodstockband geeft een voorproefje op het nog te houden Woodstockfestival op 24 augustus op de ijsbaan in Hoogkarspel.

14.30 – 16.00     Steenwerpen voor jong en oud (vanaf 13 jr. finale om 15.50)  (Aanmelden op het plein en gewoon meedoen.)

14.00 – 16.15      Wielerwedstrijd heren Elite/Beloften

16.15                   Optreden van Bob en de BlueBand

                            Wederom mogen we Bob en de Blueband welkom heten op het plein.  Twee jaar geleden speelde deze topband het dak van het plein en dat gaat Bob met zijn bandleden nog een keertje overdoen. Wat een feest, wat een sfeer brengt deze band!

16.00 – 22.00      DJ Cees Weel  met tussendoor op de Hollandse toer de Gebr. KO  –  en dan verder met de “Party Friex” en als afsluiter dit jaar “Ouwe Jongens Krentebrood”.  Iedereen kent deze uitspraak. Waarmee gezegd is dat alles helemaal in orde is. Kameraadschap, ons kent ons.   

Tot ziens op 7 juli a.s.

Dank aan allen die dit evenement mogelijk maken.

Dit evenement kan worden georganiseerd door de vele sponsors van dit evenement, de deelnemers aan de loterij, de vele vrijwilligers en de inzet van het Comité Blauwe Reigers Plein Spektakel, het Bestuur van de ijsclub Hoogkarspel en Pieter Krijnzen van Bantam en Van Dis Tevens is alle medewerking verkregen van de gemeente Drechterland. 

Loterij met mooie prijzen

Ook dit jaar gaat een groot team vrijwilligers langs de huizen in Hoogkarspel om loten te verkopen om zodoende het Blauwe Reiger Pleinspektakel mogelijk te maken.  Door de loterij en samen met de vaste sponsors is het organisatiecomité weer in staat om dit dorpsfeest vorm te geven. NB: De trekking van de loterij zal zaterdagmiddag 6 juli plaatsvinden en de uitslag wordt via Facebook en de Rotonde bekend gemaakt.  De eerste, tweede en derde prijs is een minuut gratis winkelen bij Albert Heijn Hoogkarspel.  Verder natuurlijk nog veel meer prijzen

Back To Top