skip to Main Content

De ledenloop van de IJsclub Hoogkarspel gaat binnenkort van start–>> we komen weer langs.

Zoals ieder jaar zal de IJsclub Hoogkarspel in de maand oktober langs alle huizen gaan voor het lidmaatschap en donateursactie.                                      Zo ook in deze Corona tijd maar natuurlijk wel met gepaste afstand en even binnenkomen is er dit jaar niet bij.

Het bestuur en een team van 15 vrijwilligers verdelen samen het steeds groter wordend dorp Hoogkarspel en ieder loopt zijn eigen wijk. De IJsclub streeft naar een team van 40 tot 50 personen die samen de “ledenloop” doen in de toekomst. We hebben dus nog 15 personen nodig die ieder in zijn eigen straat de huizen langs gaat voor de ijsclub. Vele handen maken licht werk.  Wilt u dit jaar nog meehelpen en een eigen wijkje rondom uw woonhuis krijgen van 50 tot 100 huizen? Mail dan naar info@ijsclubhoogkarspel.nl.  

NU al lid worden via scannen van QR code

Steeds meer bewoners hebben geen contant geld meer in huis. Daarbij is in deze Corona tijd digitaal betalen (ook aan de deur) steeds meer gewoon geworden. De IJsclub gaat hier natuurlijk in mee. Door middel van het scannen van onderstaand QR code met de camera van uw mobiel of met de scanfunctie van uw bank betaalapp komt u in een menu waarin u zich nu al kunt opgeven als lid en donateur van de IJsclub en daarna direct digitaal betalen. De kaarten worden dan in oktober bij u bezorgd.  De ledenloop begint op zaterdag 26 september en duurt tot zaterdag 31 oktober. Ook dan kunt u aan de deur scannen of contant betalen.   

De IJsclub Hoogkarspel volop in beweging voor de gemeenschap Hoogkarspel.

Bestuur IJsclub Hoogkarspel

Back To Top