skip to Main Content

Er zijn nog 6 plaatsen over–> Weissensee

Mee naar de Weissensee: nog 6 plaatsen beschikbaaar !!!!

 

Na het succes van vorig jaar is wederom besloten om in 2019 weer met een groep schaatsliefhebbers voor vijf dagen naar de Weissensee in Oostenrijk te gaan. Ons oog is gevallen op een hotel met een prachtige ligging aan het meer.

Op de Weissensee vinden bij goed weer allerlei schaatstoertochten plaats, inclusief de bekende Elfstedentocht. Naast het schaatsen zijn er ook allerlei andere aciviteiten mogelijk. Zo kan men daar volop wandelen, langlaufen, skiën, een heerlijk terrasje pakken in de winterse zon en uiteraard genieten van het fabelachtige landschap en de prachtige natuur. Bekijk ook eens de website:www.weissensee.nl

Op Zoover.nl wordt veelbelovend over het Hotel Nagglerhof gesproken. * “Prima ‘base camp’voor de alternatieve elfstedentocht.” * “Prachtige ligging met uitzicht op de Weissensee en mooie kamers, maar vooral de super service van de mensen in het hotel heb ik echt nog nooit meegemaakt. Niets is teveel en in alles behulpzaam.” * “Als je het over prijs kwaliteit verhouding hebt, ligt hier de kwalteit ver voor op de prijs.”

 

Opgave kan nog tot 20 oktober bij  Theo Onneweer : 0228-564432

 

5 daagse Weissensee.

Datum; 19 t/m 24 januari 2019- zaterdag/donderdag

Verblijf; Hotel Nagglerhof  ***** (touringcar + 3 hotelovernachtingen op basis van half pension met een bezetting van 2 personen op een kamer)

Kosten; €500 p.p.

Programma;

Vertrek zaterdag 19 januari rond 18.00 uur van de ijsbaan in Hoogkarspel.

Aankomst bij het hotel aan de Weissensee in de ochtend van 20 januari

Rijden van de Alternatieve Elfstedentocht op 22 januari.

Vertrek uit het hotel op woensdag 23 januari in de namiddag.

Aankomst Hoogkarspel op donderdag 24 januari s ’morgens rond 09.00 uur.

 

Back To Top