Fred Homan “onze Huisfotograaf” Wint Met Foto Op De Ijsbaan Van Hoogkarspel

Fred Homan “onze huisfotograaf” wint met foto op de ijsbaan van Hoogkarspel

Al voor de tweede keer dit jaar wint Fred Homan onze huisfotograaf met een sportfoto. Dit keer geschoten op onze ijsbaan!!!

Wij zijn natuurlijk apetrots op Fred als “onze” fotograaf maar ook natuurlijk het feit dat de foto bij ons op de ijsbaan is geschoten.

Onderstaande bericht verscheen op de site van de Westfriese Sportverkiezing:

De dooi is onherroepelijk’, zo heet de winnende sportfoto van de maand maart. Fred Homan uit Hoogkarspel schiet deze foto op de laatste zondag van de voorjaarsvakantie op de ijsbaan in zijn woonplaats. De priksleewedstrijden zijn net verreden en aan het eind van de middag genieten deze kinderen van het ijs dat nog rest. “Ik fotografeer vaak voor verenigingen en dus ook op de ijsclub in Hoogkarspel” aldus Fred Homan. “Hier zie je echt het laatste moment dat de kinderen op natuurijs konden schaatsen”.

De jury vindt dat deze foto eruit springt: het zegt in één beeld alles over een schaatsland dat de kans aangrijpt om maar een keertje op echt ijs te kunnen staan.

Inmiddels dient de fotolente zich aan. Stuur ook deze maand weer jouw leukste, mooiste, grappigste of beste sportfoto’s van april in via de website van de Westfriese Sportverkiezing. Wie weet staat jouw foto volgende maand op de voorpagina!

foto door: Fred Homan ‘De dooi is onherroepelijk’

De IJsclub bedankt hier Fred voor zijn tomeloze energie en inzet. Het resultaat mag er zijn !!!!

Bekijk ook de rest van de foto’s die tijdens de winterperiode in maart zijn gemaakt door Fred, door op deze link te klikken : https://www.ijsclubhoogkarspel.nl/fotos-ijsclub-hoogkarspel/