IJsclub Hoogkarspel 125 jaar jong

De IJsclub Hoogkarspel bestaat 125 jaar en dat heuglijke feit werd natuurlijk gevierd met de ruim 2300 leden en donateurs die deze vereniging rijk is.

Op zondag 3 november was er vanaf 12.00 uur een schaatsfestijn op de IJsbaan de Westfries in Hoorn.

De toegang was gratis voor alle leden en donateurs van de IJsclub Hoogkarspel op
vertoon van hun lidmaatschap- of donateurskaartje. Naast het schaatsen kon men puck-sjoelen. met ijshockeypucks, levend bowlen, bounce ijshockey of curling. Ook een rondleiding door de technische ruimte was mogelijk. 350 leden waren aanwezig op de Westfries. We hebben er van genoten met zijn allen.

Op zaterdag 9 november van 20.30 uur tot 01.30 uur is er in Bantam een geheel verzorgde jubileumfeestavond voor leden en donateurs vanaf 17 jaar geweest. De muziek werd verzorgd door “de Stoel”. En een act van lokale toppertjes.

Ter afsluiting van het jubileumprogramma werd er op zaterdag 14 december van 16.30 tot 19.00 uur een drukbezochte receptie voor genodigden gehouden in het clubgebouw Odeon van dr. Nuijens aan de Sluisweg in Hoogkarspel.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd jubileum !!!!

De IJsclub Hoogkarspel, 125 jaar jong. Op naar de 150 jaar.