Jubileumboek IJsclub Hoogkarspel.

FH135511IJsclubvergadering13-12-'14©FredHoman

VERKRIJGBAAR OP 14 MAART 2015

HET JUBILEUM BOEK “125 JAAR IJSCLUB HOOGKARSPEL”

Op zaterdag 14 maart zal om 15.00 uur in het gebouw van dr. Nuijens aan de Sluisweg het eerste exemplaar van het jubileumboek “125 jaar IJsclub Hoogkarspel” worden gepresenteerd. Dit prachtige ruim 250 pagina’s tellende jubileumboek is een uitgave van de Stichting Historisch Hoogkarspel Westwoud. Gerrit Besseling, erelid van de IJsclub, heeft meer dan 1000 uur besteed aan het schrijven van het jubileumboek.

Iedereen is van harte welkom op 14 maart.

Programma van 15.00 uur tot 17.00 uur:

1. Welkomstwoord door de voorzitter van de ijsclub.
  2. Uitreiking van het eerste exemplaar van het jubileumboek aan een bekende IJsclubman uit Hoogkarspel.
  3. Zomaar wat ijsclubverhalen door Gerrit Besseling.
  4. Gelegenheid tot het kopen van het jubileumboek voor 15 euro contant.
  5. Onder het genot van een drankje en hapje samen het boek bekijken en samen kletsen over 125 jaar IJsclub Hoogkarspel.

Het boek is te koop voor 15 euro en is ook na 14 maart verkrijgbaar bij de Stichting Historisch Hoogkarspel Westwoud. De oplage is natuurlijk niet oneindig. Wilt u er  zeker van zijn dat uw eigen jubileumboek voor u klaar ligt op 14 maart, dan kunt u deze voor 14 maart bestellen via een mailtje onder vermelding van uw naam en adres naar  info@ijsclubhoogkarspel.nl