Kienverslag 2 Maart 2018

Kienverslag 2 maart 2018

IJSCLUB  ORGANISEERDE……………!

Kienen op 2 maart 2018

Wel of geen ijs dat was eigenlijk de vraag op  j.l.  vrijdag 2 maart. Maar een ding was zeker; het kienen bij de ijsclub ging gewoon door!!!

Kienmaster Ed Noordeloos was weer helemaal paraat en vanwege het ijs was onze voorzitter dit keer de ballendraaier. Terwijl de leden hun rondjes reden op de ijsbaan volgden de negen rondes vlot op elkaar. Er waren dit keer bijna 100 kieners heerlijk te kienen bij de ijsclub!!! in Bantam.  Op tijd begonnen  en weer op tijd klaar voor de ophalers.

De koffie en de koek werden zoals gebruikelijk weer door de IJsclub verzorgd alsook de warme hapjes!!!

Na 9 rondes en 4 levensmiddelenkarren zijn de winnaars:

De winnaars van de karren waren:

1e kar – Lisanne Huisman

2e kar –Aukje Bakker

3e kar – Rita Slagter

4e kar – Sandra Hoffer

In de gratis sta-ronde in de pauze ging  Joke Hoffer  er met de mooie grote gevulde levensmiddelenmand vandoor.

De kienkarren weer medegesponsord door Albert Heijn Hoogkarspel, waarvoor onze dank uiteraard.

Iedereen bedankt voor de gezellige kienavond en tot 9 november 2018 !!!

Noteer alvast in uw agenda!!

Volgende  kiendatum :  9 november om  19.30uur