Kienverslag 3 November 2017

Kienverslag 3 november 2017

IJSCLUB  ORGANISEERDE……………!

Kienen op 3 november 2017

De allereerste kienavond van het seizoen 2017/2018 was j.l. vrijdag 3 november 2017. De klok stond alweer op wintertijd. Tijd om weer te kienen bij de IJsclub in Bantam. Dit keer begonnen we op tijd; om 19.30 uur, iets eerder dit seizoen.
105!!  gezellige kieners hadden hun weg kunnen vinden naar  Bantam.

Het kopje koffie met dit keer een brownie! namens de IJsclub smaakte goed. Iedereen werd weer goed verwend door de IJsclub, later nog twee hapjes vppr de inwendige mens. Jan Rinkel verving dit keer met verve Ed Noordeloos,  onze huis kienmaster, met dit keer Karin vrouw van bestuurslid Theo Onneweer draaide de molen. Een perfect duo, ze hadden het tempo er lekker in en leken jaren samen te werken. Voor elven waren we dan ook klaar zodat onze gasten op tijd met taxi, fiets of de benenwagen tevreden naar huis konden.

De prijzen waren weer geweldig !! 9 rondes en 4 levensmiddelenkarren zijn gewonnen door:

De winnaars van de karren waren:

1e kar – mevr. Roos-Laan!!

2e kar – mevr. Roos-Laan!!

3e kar – mevr. J. Boonstra

4e kar – Gerry Tromp

Wat begin dit jaar ook onverwacht gebeurde, gebeurde weer. Een Kienster won deze avond maar liefst TWEE Karren. Mevrouw Roos-Laan uit Bovenkarspel was de gelukkige dit keer. Ze was met haar familie komen kienen.

In de gratis sta-ronde in de pauze ging  Trude Hoogland  er met de mooie grote gevulde levensmiddelenmand vandoor.

Deze keer werden zoals gewoonlijk de kienkarren weer medegesponsord door Albert Heijn Hoogkarspel

Iedereen bedankt voor de gezellige kienavond en tot 5 januari 2018 !!!

Noteer alvast in uw agenda!!

Volgende  kiendatum :  5 januari  om  19.30uur

Klaverjasavond :  16 februari 2018 ,   Let op! start : 19.30uur ook te Bantam!