Kienverslag Van 5 Januari 2018

Kienverslag van 5 januari 2018

IJSCLUB  ORGANISEERDE……………!

Kienen op 5 januari 2018

De tweede kienavond van het seizoen 2017/2018 was j.l. vrijdag 5 janauri 2018. Het begon alweer te wennen, lekker te kienen bij de ijsclub!!! in Bantam. Dit keer begonnen we ook op tijd; om 19.30 uur, iets eerder dit seizoen.
115!!   kieners waren weer op pad gegaan naar een gezellig uitje in  Bantam.

Iedereen werd weer goed verwend met koffie en koek door de IJsclub en de warme hapjes smaakten heerlijk!!! Onze enige Ed Noordeloos,  onze huis kienmaster was er weer, en overtrof zichzelf natuurlijk. De gang zat er weer goed in en voor elven waren we weer klaar zodat de gasten op tijd met taxi, fiets of de benenwagen tevreden naar huis konden.

Na 9 rondes en 4 levensmiddelenkarren zijn de winnaars:

De winnaars van de karren waren:

1e kar – mevr. Dorien Kuin

2e kar – mevr. Evelyne Hoogland

3e kar – Dennis de Boer

4e kar – Tiny Loos

In de gratis sta-ronde in de pauze ging  Karin Kaarsemaker  er met de mooie grote gevulde levensmiddelenmand vandoor.

Deze keer werden zoals gewoonlijk de kienkarren weer medegesponsord door Albert Heijn Hoogkarspel

Iedereen bedankt voor de gezellige kienavond en tot 2 maart 2018 !!!

Noteer alvast in uw agenda!!

Volgende  kiendatum :  2 maart om  19.30uur

Klaverjasavond :  16 februari 2018 ,   Let op! start : 19.30uur ook te Bantam!