NAT ZEIK ESTAFETTE               31 Augustus

NAT ZEIK ESTAFETTE 31 augustus

“NAT ZEIK  ESTAFETTE”  OP ZATERDAG 31  AUGUSTUS 2019

In het kader van Hoogkarspel 700 organiseert de Ijsclub Hoogkarspel op  zaterdag  31 augustus 2019 op de ijsbaan, Sluisweg 6, een  “Nat Zeik Estafette” van 15.00 tot 17.00 uur.  Zet het alvast in uw agenda.

Speciaal voor deze gelegenheid is de ijsbaan voor deze dag onder water gezet en staat  de ijsbaan vol met leuke hindernissen. Het geheel  vormt een uitdagend waterparcours voor jong en oud.

Jawel, je krijgt zeker een nat zeik en je sportkleren en sportschoenen worden zeker nat. Maar het wordt echt leuk om er aan mee te doen. Natuurlijk is het veilig om er aan mee te doen. De beheerder van de Sporthal de Sluis zorgt ervoor dat er twee kleedkamers met douchemogelijkheid in de Sporthal beschikbaar zijn voor de deelnemers.

De IJsclubkantine de Deurlouper is open en de IJsclub zorgt voor gezellige muziek tijdens het evenement.

Vorm met je vriend, je broer of zus, je klasgenoot,  je vader  of moeder een team van 2 personen en doe mee.   Let op: Het is een estafette!  Na een ronde is het de beurt aan je teamgenoot.  Je komt als team minimaal twee keer aan de beurt.

Meedoen?

Je kunt je per mail opgeven via info@ijsclubhoogkarspel.nl   Vermeldt de voor- en achternamen van je team, leeftijd en geslacht,  Op basis van de aanmeldingen zullen we een passende “competitie” vormen.  Deelnemers worden verder via de mail tijdig geïnformeerd.  Voor iedere deelnemer is er een leuke attentie.