skip to Main Content

NATZEIK-ESTAFETTE 2016

DE ALLEREERSTE NATZEIK-ESTAFETTE 2016 GROOT SUCCES !!!

Op zondag 7 augustus was het weer waterweekdag in Drechterland

Speciaal voor deze gelegenheid is de ijsbaan voor deze dag onder water gezet en staat  de ijsbaan vol met leuke hindernissen, zoals kuubkisten om overheen te klimmen, een net om onderdoor te kruipen, een korfbalspel rubberbootjes,etc.  Het geheel vormt een uitdagend waterparcours voor jong en oud.

Ja, je krijgt zeker een natzeik en je sportkleren en sportschoenen worden zeker nat. Maar het is echt leuk om er aan mee te doen. Natuurlijk is het veilig om er aan mee te doen. De beheerder Jos Schoorl van Sporthal de Sluis heeft ervoor gezorgd dat er twee kleedkamers met douchemogelijkheid in de Sporthal beschikbaar zijn voor de deelnemers.

Een team bestaat uit twee personen. Let op: Het is een estafette. Na een ronde is het de beurt aan je teamgenoot.

Eerst krijgt iedereen een “warming up” onder leiding van Gerdy en Mandy Imming van het “Sporthonk”. Daarna ben je er helemaal klaar voor:  je komt minimaal 2 keer aan de beurt. En natuurlijk is het zo: meedoen is belangrijker dan winnen.

Met onze razende reporter Ed Noordeloos geniet het publiek ademloos van de stoere deelnemers. Het eerste is de basisschooljeugd aan de beurt groep 6,7 en 8.

De Winnaars zijn:   Donna Bakker en Mette de WitIMG_9926Drechterlandsewaterweken2016©FredHoman

Hierna was er ruimte voor de Middelbare scholieren, die het helaas af lieten weten. Volgend jaar krijgen zij een nieuwe kans.

Om 15.00 uur giing de “ouder met kind” groep van start. Dertien duo’s binden de strijd met elkaar aan. Na een spannende strijd waarbij men erachter kwam dat een bal in de korf moeilijker is dan men denkt. Gelukkig laat het  zonnetje zich volop zien.

De Winnaars zijn: Marcel en Thijmen de WitIMG_9991Drechterlandsewaterweken2016©FredHoman

Als laatste komen om kwart over vier de volwassenen aan start.

Mandy en Gerdy Imming worden SAM_3352uitgedaagd om ook mee te doen tegen elkaar en Gerdy  wint dan ook buiten mededinging.

 

De echte winnaaars zijn:Kevin Goot en Jeroen KraanSAM_3348

De foto’s zijn zoals gewoonlijk van onze “huisfotograaf” Fred Homan.
natzeik2016comp

Back To Top