Programma 1e Pinksterdag

N

Op 1e Pinksterdag komt de wielerprofronde van Noord-Holland door Hoogkarspel en langs het Raadhuisplein. De verwachte doorkomst is tussen 14.30 en 15.00 uur.

De organisatie van de profronde heeft de IJsclub Hoogkarspel gevraagd om op het Raadhuisplein een side-evenement te organiseren. En daar wil de IJsclub graag aan meewerken. De gemeente Drechterland heeft ook financieel bijgedragen om het mogelijk te maken en verleent zijn welwillende medewerking.

Op 1e Pinksterdag van 13.00 tot 17.00 uur staan op het Raadhuisplein twee vertical bikes opgesteld onder professionele begeleiding! Dus veilig!  Het wordt vast een machtige ervaring om eens vertikaal te fietsen!

Voor de liefhebbers organiseert de IJsclub Hoogkarspel van 13.00 tot 15.00 uur een competitie “vertical biken” vanaf 10 jaar en ouder ( je benen moeten lang genoeg zijn) .  Inschrijven op locatie voor 14.00 uur.  Hoofdprijs: lunchbon van 25 euro te besteden bij restaurant Van Dis.

Restaurant Van Dis, Winfried Bakker en de IJsclub Hoogkarspel sponsoren samen de aanwezigheid van voormalig DJ Radio presentator Ferry Maat die het evenement muzikaal zal omlijsten met een stukje gezelligheid.  Laten we vertrouwen op mooi weer. Het terras van Restaurant van Dis is in de buurt voor een natje en een droogje.