RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE 2018

Rabobank Clubkas Campagne

Dit jaar geen Rabo Fietssponsortocht. Voor het eerst houdt Rabobank West-Friesland dit jaar de ‘Rabobank Clubkas Campagne’. Rabobank West-Friesland stelt met deze actie een bedrag van € 250.000,- beschikbaar die de leden d.m.v. stemmen mogen verdelen over de deelnemende clubs.

Stemmen kan alleen als u lid bent van Rabobank West-Friesland. Als u een rekening heeft bij de Rabobank bent u niet automatisch lid. Of u lid bent kunt u in het Internetbankieren zien onder ‘Uw gegevens’. Ook ontvangt u dan het ledenmagazine ‘Dichterbij’ van de Rabobank.

Lid worden is gratis en er zijn geen verdere voorwaarden of kosten aan verbonden (voor meer informatie klik hier). U moet dan wel een (particuliere) rekening hebben bij de Rabobank en 18 jaar of ouder zijn. Heeft u een gezamenlijke rekening, kunnen zowel u als uw partner beiden lid worden en mag je straks allebei stemmen.
Aanmelden kan via de volgende link: lid worden Rabobank

Je moet je wel vóór 10 april hebben aangemeld. Het stemmen kan van 8 t/m 28 mei.

Stemt u ook op IJsclub Hoogkarspel? Alvast bedankt! !