Raboclubsupport Actie 2020

Rabobank Clubsupport Actie 2020

Al voor de derde keer houdt Rabobank West-Friesland een verenigingsactie. Dit keer de ‘Raboclubsupport aktie’. Rabobank West-Friesland stelt met deze actie een bedrag van € 350.000,- beschikbaar die de leden d.m.v. stemmen mogen verdelen over de deelnemende clubs.

Ook de IJsclub doet dit jaar ook mee aan de Rabobank ClubSupport actie. De Rabobank West-Friesland is gelukkig in deze tijden nog steeds betrokken met zijn verenigingen en leden en gunnen ons een mooi financieel steuntje in de rug. We hebben dan wel jullie stem nodig. Alle leden van de Rabobank mogen stemmen (5 stemmen, 2 op dezelfde vereniging) en wij hopen natuurlijk dat jullie stemmen op de IJsclub Hoogkarspel en andere verenigingen uit Hoogkarspeler. Want samen staan we sterk met onze verenigingen in ons mooie  dorp.

Lid worden is kosteloos en kan heel eenvoudig via de Rabo App of via internetbankieren. Kijk snel of jij al lid bent en daarna vanaf  5 oktober stemmen op onze  dorpsverenigingen.

Vorig jaar hebben wij dankzij jullie stemmen een heel mooi bedrag opgehaald!!!

Dit jaar maken wij opnieuw kans op een bijdrage van de Rabobank als U weer op ons stemt.

Stemmen kan alleen als u lid bent van Rabobank West-Friesland. Als u een rekening heeft bij de Rabobank bent u niet automatisch lid. Of u lid bent kunt u in het Internetbankieren zien onder ‘Uw gegevens’. Ook ontvangt u dan het ledenmagazine ‘Dichterbij’ van de Rabobank.

Lid worden is gratis en er zijn geen verdere voorwaarden of kosten aan verbonden (voor meer informatie klik hier). U moet dan wel een (particuliere) rekening hebben bij de Rabobank en 18 jaar of ouder zijn. Heeft u een gezamenlijke rekening, kunnen zowel u als uw partner beiden lid worden en mag je straks allebei stemmen.

Het stemmen kan van 5 oktober tot 25 oktober 2020

Stemt u ook op IJsclub Hoogkarspel? Alvast bedankt!!!