Steenwerpen koningsdag 2013

Veel deelnemers aan het steenwerpen op Koningsdag

P1010091

Voor de derde keer hield de IJsclub Hoogkarspel tijdens Koningsdag een steenwerpwedstrijd op het voetbalveld tijdens Koningsdag.

Was het de eerste twee keer wel wat zoeken naar deelnemers, dit jaar kwamen er veel mensen spontaan meedoen. Uiteindelijk deden bijna 100 mensen mee aan de wedstrijd.

P1010085

In de finale ging het tussen Jan Harder, Jelle Sierkstra en Youssef Bouffouchk. De eerste spannende finale ronde speelden de mannen alledrie gelijk met ieder 24 punten. In de barrage streek Jelle de winst op. De winnaar ontving 10 spirit muntjes. De 2e en 3e prijswinnaars kregen ieder 5 muntjes.

Nrs 1, 2 en 3: Jan Harder, Jelle Sierkstra en Youssef Bouffouchk:

Steenwerpen ook tijdens de 53e Wielerronde van Hoogkarspel op zondag 5 juli.

VOOR FOTO’S: ┬áZIE LINK

Ook tijdens de komende wielerronde is er weer steenwerpen bij Bantam. Het bestuur van de ijsclub is druk bezig met de voorbereidingen voor deze dag voor alle inwoners van Hoogkarspel. De komende weken zult u via de website van de ijsclub en via de Rotonde nader worden geïnformeerd over de activiteiten op deze dag.
Houdt deze dag vrij in uw agenda !!!!!!!

P1010095