Tweede kienavond is gehouden

DE TWEEDE KIENAVOND IS GEHOUDEN……………  !

Kienen op 8 januari 2016

De tweede kienavond van de drie van het nieuwe seizoen was op vrijdag 8 januari 2016. De winter is begonnen maar we merken er helaas weinig van dus iedereen had wel weer zin in een gezellige ouderwetse keinavond. Er waren wel 101kieners in het altijd gezellige en warme Bantam.

We genoten weer van het heerlijke kopje koffie met een koek en later nog twee lekker hapjes namens de IJsclub. Onze kienmaster Ed Noordeloos met aan zijn zijde  Piet Meissen waren weer een geweldig stel  vanavond en lieten de kienballetjes weer rollen.

Met 9 rondes en 4 levensmiddelenkarren waren er weer hele mooie prijzen te winnen.

1e kar – Wilma Kok
2e kar – Martine Hagenaars
3e kar – Mariët de Boer
4e kar – Lilian Peerdeman-van Westen
albert heijn

De gratis sta-ronde in de pauze werd dit keer door mevr. Bakker gewonnen. Zij vertrok met een mooie grote gevulde levensmiddelenmand.

Ook deze keer werden de kienkarren weer mede gesponsord door Albert Heijn Hoogkarspel en als extraatje hadden we in de rondes zonder kar (ronde 2, 4, 6 en 8) een AH bon ter waarde  van €10,

Het was weer een geweldig avond!! Iedereen bedankt en tot 4 Maart 2016 !!!

kienen

DE EERSTE KIENAVOND IS GEHOUDEN……………  !

Kienen op 6 november 2015

De eerste kienavond van de drie van het nieuwe seizoen was op vrijdag 6 november 2015. De avonden worden korter en de winter is op komst en iedereen had er weer zin in. Er waren wel 98 kieners in het altijd gezellige en warme Bantam.

We genoten weer van het heerlijke kopje koffie met een koek en later nog twee lekker hapjes namens de IJsclub. Onze kienmaster Ed Noordeloos met aan zijn zijde  Piet Meissen afgewisseld met Jeroen Sinnige  waren weer weergaloos snel vanavond en lieten de kienballetjes weer rollen.

1e kar – Mevr. Nannings
2e kar – Aniska Sinnige
3e kar – Mevr. Hansen
4e kar – Mevr. van Veen

De gratis sta-ronde in de pauze werd dit keer door Annet Brieffies gewonnen. Zij vertrok met een mooie grote gevulde levensmiddelenmand.

Ook deze keer werden de kienkarren weer medegesponsord door Albert Heijn Hoogkarspel

Iedereen bedankt voor de gezellige kienavond en tot 8 Januari 2016 !!!

Noteer alvast in uw agenda!!
de datums voor het nieuwe kienseizoen

8-1-2016
4-3-2016

Uitslagen vorig Kienseizoen:

Laatste Kienavond op 6 maart 2015

Alweer de derde en laatste kienavond van het seizoen op vrijdag 6 maart 2015. De dagen beginnen alweer te lengen en de avonden worden alweer korter maar er waren ruim 90 kieners in het altijd gezellige en warme Bantam.

We genoten weer van het heerlijke kopje koffie met een koek en later nog twee lekker hapjes namens de IJsclub. Onze kienmaster Ed Noordeloos met aan zijn zijde  Piet Meissen waren weer onafscheidelijk vanavond en lieten de kienballetjes weer rollen.

Met 9 rondes waren en 4 levensmiddelenkarren waren er weer hele mooie prijzen te winnen.

De winnaars van de karren waren:

1e kar – Mevr. Reus
2e kar – Mevr. van ´t Hof
3e kar – Mevr. Koopmans

4e kar – Mevr. van de Hogema

In de pauze hielden we zoals altijd de gratis sta-ronde en werd de grote levensmiddelenmand gewonnen door mevr. Afra Groot.

Deze keer werden de kienkarren mede gesponsord door Albert Heijn Hoogkarspel

Kienen op 6 maart 2015

Alweer de derde en laatste kienavond van het seizoen op vrijdag 6 maart 2015. De dagen beginnen alweer lengen en de avonden worden alweer korter maar er waren ruim 90 kieners in het altijd gezellige en warme Bantam.

1e kar – Mevr. Reus
2e kar – Mevr. van ´t Hof
3e kar – Mevr. Koopmans

4e kar – Mevr. van de Hogema

Deze keer werden de kienkarren medegesponsord door Albert Heijn Hoogkarspel

Kienen op 9 Januari 2015

Alweer de tweede kienavond van het seizoen op vrijdag 9 januari 2015. Buiten regende het en binnen waren wel 125 kieners in het altijd gezellige en warme Bantam.

We genoten weer van een heerlijk kopje koffie met een koek en later nog twee lekker hapjes namens de IJsclub. Onze kienmaster Ed Noordeloos met aan zijn zijde eerst  Piet Meissen en daarna met Jeroen Sinnige waren weer een dynamisch duo vanavond.

1e kar – Michèle Noordeloos
2e kar – Jos Kaarsemaker
3e kar – Mevr. Minée

4e kar – Miriam Kok-Vriend

De gratis  Sta-ronde in de pauze werd dit keer gewonnen door Karin Kaarsemaker. Zij won een grote mand gevuld met levensmiddelen.

De volgende kiendatum is op 6 maart en voor de kaartliefhebbers is er op 20 februari weer de jaarlijkse kaartavond van de ijsclub.

7-11-2014:
De eerste kienavond van het seizoen op vrijdag 7 november 2014 was een gezellig begin.
Met 120 kieners in Bantam waren weer vele nieuwe blije gezichten te zien.

We genoten weer van een heerlijk kopje koffie met een koek en later nog twee lekkere hapjes namens de IJsclub. Onze kienmaster Ed Noordeloos met aan zijn zijde Piet afgewisseld met Jeroen waren weer een gouden koppel deze avond.

In de 9 rondes waren in totaal 4 levensmiddelenkarren en hele mooie prijzen te winnen.

1e kar – mevr. J. Schaafsma
2e kar – Gabriëlla Roos
3e kar – Mevr.  Hoffer

4e kar – Liènne Noordeloos
In de pauze hadden we ook weer de gratis  sta-ronde.
De grote mand gevuld met levensmiddelen ging naar mevr. Hansen uit Enkhuizen.