Veiling Groot Succes!!!

Gisteravond startte de veiling dan….

Bantam was er klaar voor, de IJsclub was er klaar voor.

Ondanks het slechte weer waren er vele sportliefhebbers en vrienden van de IJsclub naar Bantam gekomen.

Het aantal overtrof onze stoutste verwachtingen, vanaf half 8 gingen de afslagers Hans Bregman en Sjaak Laan van start.

Het was een drukke, mooie maar vooral gezellige avond met mensen met een groot hart voor de IJsclub en de breedtesport in het algemeen.

Er werd driftig geboden op de originele en leuke koopjes.

Iedereen werd warm onthaald met een kop koffie of thee. En een natje en droogje gedurende de avond ontbrak niet.

We zijn dan ook heel blij met het behaalde eindresultaat van €31.000,-

Daar moeten de kosten van de organisatie nog vanaf. Maar met de giften die de ijsclub ontvangen heeft is het streefbedrag van €35.000,- behaald!!!

De IJsclub wil iedereen bedanken voor de vele koopjes en ook alle kopers bedanken.

Iedereen, vooral de vele vrijwilligers die deze avond mede tot een succes hebben gemaakt.

Het fantastische duo Sjaak Laan en Hans Bregman die de zaal in spanning hield en mede zorgde voor een mooie en gezellige sfeer.

Iedereen heel heel hartelijk bedankt !!!!!

Bestuur IJsclub Hoogkarspel

Klik op onderstaande link voor de foto’s: