Veiling IJsclub Hoogkarspel

Geachte inwoners van Hoogkarspel e.o.

De Gemeenteraad van Drechterland is maandag jl. akkoord gegaan met het voorstel van de IJsclub Hoogkarspel om op onze  landijsbaan aan de Sluisweg in Hoogkarspel een Multifunctioneel Sportcircuit te ontwikkelen:

Aan de binnenrand van de landijsbaan komt een licht verhoogde strook asfalt van 5 meter breed voor hardlopen, wielrennen en skeeleren. Aan de noordzijde van de landijsbaan komt een strook van 725 vierkante meter voor buitengym en work-out.  De inrichting van deze buitengym zone wordt samen met de gemeenschap bepaald. Nadere informatie daarover volgt.  De baanverlichting wordt vervangen door LED en de drainage van het veld wordt hersteld. Bij vorst is de landijsbaan nog groot genoeg om te schaatsen en is er ruimte voor een wedstrijd op een vierhonderd meter ijsbaan.

Het bestuur van de IJsclub Hoogkarspel is natuurlijk ontzettend blij en bedankt bij deze de Gemeenteraad en het College voor het vertrouwen in ons en onze plannen.

De gemeente Drechterland en de landelijke overheid betaalt voor een groot deel mee aan het project, maar de IJsclub Hoogkarspel zal zelf ook een bedrag van 50.000 Euro bijeen moeten zien te garen door aanschrijven van fondsen,  donaties, het uitgeven van obligaties en door het organiseren van een veiling.

De veiling van de IJsclub Hoogkarspel staat gepland op vrijdag 28 februari in Bantam.  De zaal is open vanaf 19.00 uur. We starten de veiling om 19.30 uur tot  ……. ??  We rekenen op veel leuke kavels en natuurlijk op veel kopers op de veiling zelf.  Het wordt vast en zeker een gezellige avond.

Wilt u een kavel aanbieden voor de veiling?  Dan kunt u dat doen via ons formulier op deze pagina.

Er komt een drukke tijd aan met de veiling voor de IJsclub. Wilt u ons een handje helpen?  Bijvoorbeeld op de avond zelf of bij het ophalen van kavels in de week voor de veiling of bij het samenstellen van de veilingcatalogus. Dan bent u natuurlijk heel erg welkom in ons team.  Wilt u helpen?  Mail dan naar info@ijsclubhoogkarspel.nl met uw naam en telefoonnummer of informeer ons via dit formulier. Wij nemen dan snel contact met u op.

De IJsclub Hoogkarspel geeft voor het plan obligaties aan toonder uit met een nominale waarde van 50 euro. De IJsclub betaalt in de loop der jaren de obligaties middels loting terug afhankelijk van de financiële positie van de IJsclub Hoogkarspel. Wilt u obligaties kopen, dan kunt u dit kenbaar maken via info@ijsclubhoogkarspel.nl, of via ons formulier.

Wilt u een eenmalige donatie doen?  Die zijn natuurlijk heel erg welkom. Donaties kunt u storten op het bankrekeningnummer van de IJsclub Hoogkarspel NL86 RABO 0169920488 o.v.v. schenking en uw naam. Wilt u s.v.p. in de omschrijving bij de betaling aangeven of u anoniem wilt blijven of dat wij uw naam mogen vermelden in de veilingcatalogus.

Inmiddels hebben wij al 45 “vrienden van de IJsclub Hoogkarspel” mogen inschrijven. Voor 50 euro per jaar bent u al Vriend van de IJsclub Hoogkarspel. Wilt u vriend van de IJsclub worden?  Mail ons dan of doe dit via bijgaand formulier. Wij nemen dan contact met u op.

We hopen en rekenen op de steun van de gemeenschap en het bedrijfsleven in Hoogkarspel  e.o. om samen het bedrag van 50.000 Euro te realiseren om daarmee het Multifunctioneel Sportcircuit op de landijsbaan mogelijk te maken.

Alvast bedankt voor uw steun.

Bestuur IJsclub Hoogkarspel