Verslag Jeugdkienen 2017 ; 150 Enthousiaste Kieners !!

Verslag Jeugdkienen 2017 ; 150 enthousiaste kieners !!

IJSCLUB  ORGANISEERDE………Jeugdkienen

Vrijdag was het zover : Kienen voor de Jeugd van de Basisschool van de IJsclub voor het eerst i.s.m. SC Spirit.

Al voor enen  kwamen de eerste kieners van de clinic al bezweet met hun blauwe hesjes nog aan naar binnen. De mini’s mochten aan de bar zitten en de rest schoof aan. Om een uur zat het strak vol aangevuld met nog meer enthousiaste kienertjes uit Hoogkarspel.

Onze vertrouwde “meester” Gerrit Besseling had er weer zin in en Theo Reus stond aan zijn zij en draaide aan het rad. Na 4 rondjes kienen en nog een pauze met limonade en een zakje chips namens de IJsclub steeg de spanning wie de winnaar werd. De punten werden geteld en dit is de uitslag van groep 3 t/m 5:

1. Romy Beltsma

2. Mees van Diepen

3. Merel Steneker

Daarna waren groep 6 , 7 en 8  van  15.30 uur tot 17.30 uur aan de beurt.  Nog meer kieners dan bij de vorige groep kwamen binnen “stormen” . Zij leken nog fanatieker dan de kleintjes.  Gerrit was trots dat de opkomst voor dit spelletje zo groot was en zelfs bij de oudste groepen. Na de kienrondjes en de pauze werden de punten weer geteld en was de uitslag:

1. Jos Kok

2. Buno Hooijboer en Jelle Jong

3. Ravén van der Ham

Het was zeer geslaagde en gezellige middag met in totaal wel 150!!  kieners. En we hopen jullie allemaal volgend jaar weer terug te zien, op het ijs, op het veld of bij het kienen.

Met onze grote dank aan de vrijwilligers van Sc Spirit en IJsclub Hoogkarspel.

Kaart-en kiencommissie ijsclub.