Verslag Jeugdkienen I.s.m. Sc Spirit ’30

Verslag Jeugdkienen i.s.m. Sc Spirit ’30

Afgelopen woensdag was het dan weer zover, kienen voor de jeugd van de basisschool met de IJsclub.

Ook dit jaar waren we weer welkom bij Sc Sprit ’30 om met onze jeugd weer ouderwets te kienen.

De kinderen die zich hadden opgegeven voor de KNVB jeugdvoetbaldagen en de jeugd van Hoogkarspel vonden een warm welkom in ’t Houg van Sc Spirit’30.

Onder de bezielende leiding van “meester” Gerrit Besseling en zijn trouwe “raddraaier” Theo Reus draaide de balletjes weer in het rad.

De jeugd had er weer zin in en dat konden we merken. Wel 150 kieners waren enthousiast de getallen aan het afstrepen.

De begeleiders van de KNVB zette ook hun beste beentje voor en kienden en assisteerden fanatiek mee.

’s Ochtends waren groep 3,4 en 5 welkom en ’s middags de groepen 6,7 en 8. Zij werden goed verzorgd met een glaasje fris, zakje chips en….. iedereen had zoals altijd prijs.

Uitslag groep 1,2,3:

1e Sem Huisman

2e Jan Bleeker

3e Kick Tijssen

Uitslag groep 4,5,6:

1e Siem de Hart

2e Minke Swart

3e Mike Kooijman

Kortom, verhitte maar blije koppies die een prachtige dag hadden !!!

We willen dan ook alle vrijwilligers van Sc Spirit ’30, de Ijsclub en de organisatie van de KNVB jeugdvoetbaldagen hartelijk bedanken voor hun inzet tijden deze mooie en geslaagde dag.

Tot Volgend jaar.