We Komen Bij U Langs ->>> * Flyeractie !!*

We komen bij U langs ->>> * Flyeractie !!*

Hoogkarspel,  2 januari 2020

Geachte inwoners van Hoogkarspel e.o.

De IJsclub Hoogkarspel is druk bezig met de ontwikkeling van een multi-functioneel sportcircuit op onze landijsbaan aan de Sluisweg.

De gemeente Drechterland en de landelijke overheid betaalt voor een groot deel mee aan het project, maar de IJsclub Hoogkarspel zal zelf ook een bedrag van 35.000 Euro bijeen moeten zien te garen door aanschrijven van fondsen,  donaties, het uitgeven van obligaties en door het organiseren van een veiling.

De veiling van de IJsclub Hoogkarspel staat gepland op vrijdag 28 februari in Bantam. De zaal is open vanaf 19.00 uur. We rekenen op veel leuke kavels en natuurlijk op veel kopers op de veiling zelf. Het wordt vast en zeker een gezellige avond.

deze week ontvangt u een flyer van de IJsclub Hoogkarspel in de brievenbus. Wij vragen daarin om een leuke kavel aan te bieden voor de veiling.  Volgende week bellen we 1 keer bij u aan om het antwoordstrookje met uw kavel op te halen.  Wij hopen natuurlijk dat u het strookje dan klaar hebt liggen.

Wij hebben een groep van veertig vrijwilligers bereid gevonden om ons daarin te helpen.  Fantastisch dat er zoveel mensen zijn die de IJsclub een warm hart toedragen.  U kunt uw steun ook kenbaar maken via bijgaand formulier of via onze website www.ijsclubhoogkarspel.nl . Druk op de knop: veiling ijsclub.

Alvast bedankt voor uw steun.

Bestuur IJsclub Hoogkarspel