Zaterdagavond 29 Oktober, alweer de eerste jeugdwedstrijd van het seizoen 2016/2017 !!!

WAT  EEN  TOPPERS!

img-20161030-wa0002

Zaterdagavond 29 oktober was alweer de 1e jeugdschaatswedstrijd van het jaar!

We hadden in totaal 9 deelnemers. De pupillen E/F (6-7-8 jr) waren goed vertegenwoordigd. Fenne Wijnker, Pepijn Manshanden, Isa Schouten, Max Vredeveld, Rosa Oudt en Sara Bakker. De C/D pupillen, Bo Schilder, Tess Visser en Rens Dodeman  waren ook van de partij.img-20161030-wa0010

Allereerst werden er 2 keer een 100m. verreden daana en minimarathon van 2 rondes.

Het waren hele leuke wedstrijden om te zien. Omdat Sara net eindigde  naast het podium met een knappe 4e plek  maar maakte dat later goed door op de minimarathon de tweede plek!!! (de zilveren medaille)te veroveren, Super!! Alle meiden hadden het goed naar de zin; Fenne, 13e, Rosa, 15e en Isa werd 24e.

Bij de jongens pupillen E/F had Max een echte Topdag. Hij werd bij de 100m. en bij de minimarathon 2e. Twee zilveren medailles. Goed gedaan  Max!!!   Pepijn reed lekker zijn 100meters en eindigde op een mooie 13e plek.

img-20161030-wa0008

Hierna waren de C/D pupillen aan de beurt, Tess en Bo deden hun uiterste best. Tess eindigde op de 7e plek en Bo op de 4e !! Top meiden!!

Bij de jongens deed Rens verschrikkeljk zijn best. hij doet al jaren met ons mee en hij werd dit keer 3e op de 100meter !! Geweldig goed Rens een mooie bronzen plak!!img-20161030-wa0007

zie voor alle foto’s van het seizoen ons album

En de video

Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme. Het was een heel gezellge avond en we hebben allemaal onze stinkende best gedaan met een goed resultaat en een geweldige ervaring rijker. We zijn heel trots op jullie!!!

Namens de jeugdschaatsbegeleiders,

Theo, Bianca en Malena